Ons verhaal

We maken al jaren producties voor de kleinere theaters. In 2018 was onze theatervoorstelling voor kinderen ‘Het schaap zonder jasje’ een groot succes; een ontroerend en grappig verhaal, met prachtige liedjes.
Verder treden we regelmatig op bij lokale en landelijke festivals, waaronder die van Balk.
Genieten van onze muziek onder het genot van een hapje en drankje, dat kan bij een van onze dinervoorstellingen. Een feest voor de zintuigen met heerlijke culinaire lekkernijen en oorstrelende samenzang tussen de gangen door. Zie menu item nieuws voor geplande voorstellingen.
Naast de vele optredens, dinervoorstellingen en festivalactiviteiten verhogen we in de decembermaand de kerstsfeer met a capella Christmas Carols. We zijn in te huren voor personeelsfeesten, recepties, kerstmarkten of een muzikale omlijsting in een winkelstraat. We zijn flexibel en ervaren, en maken in overleg een aanbod op maat voor elke gelegenheid, zowel binnen als buiten.

Muzikaal leider

Marije Peters

De achttien zangers en zangeressen van Be Sharp! worden in toon gehouden door de muzikale duizendpoot Marije Peters. Naast zangeres en zangdocente is Marije namelijk ook een getalenteerde en bevlogen dirigente. Geen repetitie is hetzelfde met Marije aan het roer. Iedere week worden we verrast met nieuwe opwarmers en inzingers, waarbij veel aandacht wordt besteed aan een goede zangtechniek. Met z’n allen proberen we zoveel mogelijk kleuren te ontdekken, de grenzen daarin op te zoeken en dit terug te laten klinken in de nummers die we zingen.