TIENERGELUK

en nog wat lessen over geluk die ik wel wat eerder had willen weten


Een muzikale, leerzame en vermakelijke voorstelling voor ouders en hun tieners over inzichten en lessen voor meer levensgeluk.
De druk op de mentale gezondheid van jongeren is een uitdaging. Be Sharp! werkt samen met geluksdeskundige Merijn Ruis aan een voorstelling over dankbaarheid, controle, comfortzones, zelfvertrouwen, en meer.

Tienergeluk is een samenwerking tussen Vocal group Be Sharp! en vier professionals:

STORY

Merijn Ruis

Merijn is een vrolijke jonge (toegepaste) psycholoog en heeft zich de laatste acht jaar gespecialiseerd in de wetenschap van geluk. Het is zijn missie om de wereld een beetje vriendelijker te maken. Met experimenten op het gebied van geluk heeft hij al meer dan 20 miljoen mensen bereikt. Tijdens presentaties neemt hij het publiek mee in wetenschappelijk bewezen lessen om gelukkiger te leven.

REGIE

Seppe Salomé

Seppe is in 2022 afgestudeerd aan de regieopleiding van de Toneelacademie Maastricht. In zijn werk zoekt hij altijd naar een muzikale manier om zowel maatschappelijke en persoonlijke thema’s als acceptatie en de zoektocht daarnaar aan het daglicht te brengen.

MUZIEK

Erik van Vugt

Erik studeerde aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en is daar in aanraking gekomen met close harmony (als zanger) bij het Fontys JazzChoir o.l.v. Hans van den Brand. Sinds 2006 geeft hij zelf leiding aan professionele en amateur- ensembles. Daarnaast heeft hij voor talloze groepen gearrangeerd en gecomponeerd.

DIRIGENT

Marije Peters

Marije is een getalenteerde en veelzijdige zangeres, zangdocente, dirigente én logopedist in opleiding. Sinds 2020 werkt Marije als dirigente bij Be Sharp! Geen repetitie is hetzelfde met Marije aan het roer. Iedere week wordt de groep verrast met nieuwe opwarmers en inzingers, waarbij veel aandacht wordt besteed aan een goede zangtechniek.

optredens maart 2024

Bieb, Utrecht

zondag 03 maart, 13.00 uur

Amstelkerk, Amsterdam

vrijdag, 15 maart 20.30 uur

De Boemel, Tilburg

zondag, 24 maart 12.00 uur

Citadel College, Lent

woensdag, 27 maart 19.30 uur

Kunstenhuis het Lichtruim, Bilthoven

zaterdag, 8 juni 20.30 uur

De Lieve vrouw, Amersfoort

zondag, 16 juni 15.30 uur