BALK festival

We treden regelmatig op bij lokale en landelijke festivals, waaronder die van BALK  (Bond voor Amateurmuziektheater en Lichte Koormuziek).

Muziektheater

We maken al jaren producties voor de kleinere theaters. In 2018 was onze theatervoorstelling voor kinderen ‘Het schaap zonder jasje’ een groot succes; een ontroerend en grappig verhaal, met prachtige liedjes.

Werkweekend

Ieder jaar sluiten we ons met de hele groep op voor een weekend van zang en muziek. Op een afgelegen locatie, liefst een beetje landelijk gelegen, vindt dan ons jaarlijkse repetitieweekend plaats. De stilte, ruimte en natuur zorgen voor rust en vormen de basis voor een verder propvol creatief en actief weekend. We wandelen, kletsen, maken plannen voor het komende jaar, eten, volgen workshops, weerwolven én zingen, natuurlijk. De “bonte avond” is het jaarlijks terugkerende onderdeel. We bereiden alleen of in groepjes persoonlijke nummers voor en zingen die voor elkaar. Met een traan en een lach komen we zo dichter tot elkaar en leren we elkaar en elkaars stemmen nog beter kennen!

Kerstoptredens

Naast de vele optredens, dinervoorstellingen en festivalactiviteiten verhogen we in de decembermaand de kerstsfeer met a capella Christmas Carols. We zijn in te huren voor personeelsfeesten, recepties, kerstmarkten of een muzikale omlijsting in een winkelstraat. We zijn flexibel en ervaren, en maken in overleg een aanbod op maat voor elke gelegenheid, zowel binnen als buiten.

U kunt ons boeken via boekingen@besharp.nl

Dinervoorstelling

Genieten van onze muziek onder het genot van een hapje en drankje, dat kan bij een van onze dinervoorstellingen. Een feest voor de zintuigen met heerlijke culinaire lekkernijen en oorstrelende samenzang tussen de gangen door. Zie menu item nieuws voor geplande voorstellingen.