Nieuws en evenementen

2023-11-11

Nieuwe productie voor 2024

Be Sharp! is al druk aan het repeteren voor de nieuwe productie Geluk to Go!

Bij ons matinee concert in Muiden op 5 november hebben we een try-out gehad van enkele nummers uit de nieuwe productie. Er komen nog een aantal nummers die we moeten instuderen en dan kunnen we in het voorjaar van 2024 het hele programma aan jullie laten horen.

Kom jij ons versterken? We zijn nog op zoek naar een lage bas! Een keertje langskomen mag natuurlijk altijd. Stuur ons een mail via info@besharp.nl. Tot snel!

2023-07-17

Nieuwe productie voor 2024

Na de zomervakantie gaat Be Sharp! aan de slag met het voorbereiden van een toffe nieuwe productie over tienergeluk. We doen dit samen met een groep professionals. Onze geluksdeskundige is Merijn Ruis, de nummers die we zingen worden deels voor ons op maat gearrangeerd (vier- tot zesstemmig en a capella) door Erik van Vugt, regie wordt verzorgd door Seppe Salomé en onze muzikaal leider is Marije Peters.

De repetities beginnen op woensdag 23 augustus 2023 (20:00 uur – 22:30 uur) en lopen tot maart 2024 (in totaal ongeveer 25 repetities) en het betreft 8-10 arrangementen. De productie zal in de periode maart-juni 2024 ongeveer 10 keer worden uitgevoerd op scholen en in theaters. Om onze groep in balans te brengen zoeken we nog een hoge sopraan en een lage bas.

Kom jij ons versterken? Start dan meteen in het nieuwe seizoen en maak alles met ons mee! Een keertje langskomen mag natuurlijk ook. Stuur ons een mail via info@besharp.nl. Tot snel!

2023-05-14

Moederdag Dinerconcert Anafora Utrecht

Zet het alvast in je agenda, zondag 14 mei 18:30 uur en verras je moeder met een lekker etentje en mooie a capella zang van Be Sharp! En vergeet het allerbelangrijkste niet: reserveer je kaartjes via https://anafora.nl/restaurant/dinerconcert. (Moeder is niet verplicht, het mag ook een andere gezellige persoon zijn). Zien we elkaar in Utrecht?

2022-10-15

BALK TOPfestival

in de categorie Middelgrote Groepen TOPklasse hebben we een 8ste plek behaald. Met een zakvol tips van de jury kunnen we er weer twee jaar tegenaan. 
Inspirerende dag geweest met beelden die nog wel even op ons netvlies blijven hangen en zang die heerlijk nagalmde.

2022-06-28 

TRIPLE CONCERT

17 september zullen we samen met CÒIG en COREL een matinee concert verzorgen in theater SPECTRUM in Veenendaal.

Alle drie de groepen brengen met verve hun jarenlange ervaring met en liefde voor a capella zang over. In het sfeervolle theater Spectrum in Veenendaal dompelen we je ruim vijf kwartier onder in easy pop, licht klassiek tot en met up tempo jazz.

Bestel en betaal je kaarten á €12,50 euro via deze link. Op de concertdag zelf kunnen evt. kaarten met contant geld bij de deur worden gekocht tussen 14:00-14:30 uur.

We ontmoeten je graag op 17 september!

2022-06-03 

We zijn geselecteerd voor het BALK TOPfestival 2022.

15 oktober zullen er in de Doelen in Rotterdam weer tientallen groepen voor een jury strijden om een eerste prijs in diverse categoriën. Wij zullen in de TOPklasse van middelgrote groepen zingen.

2022-06-03 

We zoeken nog een bas die ons in de laagte kan komen versterken. Meld je aan via een mail, gebruik daarvoor het contact item onderaan de pagina.