Nieuws en evenementen

2022-03-02

26 maart verzorgen we met Vivid en gastgroep Jammin’  een concert in theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. Kaarten zijn te bestellen via deze link.

2021-10-17

We zijn weer te boeken voor Kerst optredens!

Kerstkoor Be Sharp!

2021-09-11

18 september treden we op in de Pieterskerk in Utrecht, hieronder wat meer informatie (is tevens een link!)

2021-06-03

Eigenlijk stond het al voor vorige week op de planning, buiten samen LIVE repeteren! Helaas was de weersverwachting een week geleden niet al te best (lees: amper 10 graden, bewolkt, met kans op regen), dus werd het toch nog een online repetitie via Jamulus. Gelukkig werd ons wachten beloond met een heerlijke zomerse dag waarop we gisteravond in de tuin van Frank voor het eerst sinds maanden weer lekker samen konden zingen. Het eindelijk elkaar weer echt in de ogen kunnen kijken tijdens het zingen zorgde nog even voor een emotioneel momentje, maar verder overheerste vooral het gevoel van blijdschap. Volgende week weer!

2021-05-13

Vandaag is de tweede dag van ons charme offensief. Tot woensdag 19 mei 20.30 uur, de première van onze nieuwe video, zullen we iedere dag een nieuwe foto delen. Het laat je een beetje zien wat er bij een video opname gebeurt.

2021-05-08

De opname van onze nieuwe video is over twee opnamedagen verdeeld. Vandaag is de tweede opnamedag met een ander deel van onze zangers. Het is alsof Be Sharp! de kuren van het weer op de voet volgt, de ene dag is het volop lente en een paar dagen vallen dikke sneeuwvlokken uit de donkere lucht. Zo zingen we al een tijd via Jamulus en zien we enkel hoofden in een grid op een computerscherm, maar vandaag zullen we elkaar weer in volle glorie mogen aanschouwen. Wordt weer genieten.

Het is Nico gelukt om een geschikte ruimte te vinden voor de video opnamen.

2021-04-22

We zijn op zoek naar een ruimte om een video op te nemen. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe video van Be Sharp! Video artist Puck van Biemen heeft samen met onze bas Frank en mezzo Lotte een verhaal uitgewerkt rond een lied dat onlangs is opgenomen. Première zal in mei plaatsvinden, blijf op de hoogte via deze site.

2021-04-03

Onze site was toe aan renovatie. Beetje voor beetje zal het worden aangepast. We hopen met een nieuwe look en nieuwtjes onze volgers in deze COVID-19 periode toch nog te laten genieten van Be Sharp!