nieUws en eveneMenten

2021-05-08

De opname van onze nieuwe video is over twee opnamedagen verdeeld. Vandaag is de tweede opnamedag met een ander deel van onze zangers. Het is alsof Be Sharp! de kuren van het weer op de voet volgt, de ene dag is het volop lente en een paar dagen vallen dikke sneeuwvlokken uit de donkere lucht. Zo zingen we al een tijd via Jamulus en zien we enkel hoofden in een grid op een computerscherm, maar vandaag zullen we elkaar weer in volle glorie mogen aanschouwen. Wordt weer genieten.

2021-04-24

Het is Nico gelukt om een geschikte ruimte te vinden voor de video opnamen.

2021-04-22

We zijn op zoek naar een ruimte om een video op te nemen. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe video van Be Sharp! Video artist Puck van Biemen heeft samen met onze bas Frank en mezzo Lotte een verhaal uitgewerkt rond een lied dat onlangs is opgenomen. Première zal in mei plaatsvinden, blijf op de hoogte via deze site.

2021-04-03

Onze site was toe aan renovatie. Beetje voor beetje zal het worden aangepast. We hopen met een nieuwe look en nieuwtjes onze volgers in deze COVID-19 periode toch nog te laten genieten van Be Sharp!