Nieuws en evenementen

2023-05-14

Moederdag Dinerconcert Anafora Utrecht

Zet het alvast in je agenda, zondag 14 mei 18:30 uur en verras je moeder met een lekker etentje en mooie a capella zang van Be Sharp! En vergeet het allerbelangrijkste niet: reserveer je kaartjes via https://anafora.nl/restaurant/dinerconcert. (Moeder is niet verplicht, het mag ook een andere gezellige persoon zijn). Zien we elkaar in Utrecht?

2022-10-15

BALK TOPfestival

in de categorie Middelgrote Groepen TOPklasse hebben we een 8ste plek behaald. Met een zakvol tips van de jury kunnen we er weer twee jaar tegenaan. 
Inspirerende dag geweest met beelden die nog wel even op ons netvlies blijven hangen en zang die heerlijk nagalmde.

2022-06-28 

TRIPLE CONCERT

17 september zullen we samen met CÒIG en COREL een matinee concert verzorgen in theater SPECTRUM in Veenendaal.

Alle drie de groepen brengen met verve hun jarenlange ervaring met en liefde voor a capella zang over. In het sfeervolle theater Spectrum in Veenendaal dompelen we je ruim vijf kwartier onder in easy pop, licht klassiek tot en met up tempo jazz.

Bestel en betaal je kaarten á €12,50 euro via deze link. Op de concertdag zelf kunnen evt. kaarten met contant geld bij de deur worden gekocht tussen 14:00-14:30 uur.

We ontmoeten je graag op 17 september!

2022-06-03 

We zijn geselecteerd voor het BALK TOPfestival 2022.

15 oktober zullen er in de Doelen in Rotterdam weer tientallen groepen voor een jury strijden om een eerste prijs in diverse categoriën. Wij zullen in de TOPklasse van middelgrote groepen zingen.

2022-06-03 

We zoeken nog een bas die ons in de laagte kan komen versterken. Meld je aan via een mail, gebruik daarvoor het contact item onderaan de pagina.